Divarit.com

Antikvaarinen Kirjakauppa T.Joutsen

Antikvaarinen Kirjakauppa T.Joutsen sijaitsee Järvenpäässä. Se on avoinna ti–pe klo 10–18 ja lauantaisin klo 10–15. Suljettu sunnuntaisin ja maanantaisin. Puhelinnumero on 050 358 9013 ja sähköpostiosoite: t.joutsen@elisanet.fi.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Janne Viljamaa:

Moi! Tilaan kirjan Narsistin lapsena (Janne Viljamaa) Mille tilille maksan, millä viitteellä ja paljonko? Laita tiedot Janne.viljamaa@netti.fi

Terveisin!

Janne Viljamaa

  • Kirjoitettu: 18. päivä kesäkuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvaarinen Kirjakauppa T.Joutsen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.