Divarit.com

Antikvariaatti Aikakone

Antikvariaatti Aikakone sijaitsee Tampereella. Sen puhelinnumero on 0400 834 838 ja sähköpostiosoite: aikakone.antikva@pp.inet.fi. Aikakone on avoinna ma–pe kello 11–17 ja lauantaisin 10–14. Suljettu sunnuntaisin.

"Antikvariaatti Aikakone" on saanut pisteet 8,4 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 11 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Sämpylä:

Hyvä divari vinyylinystäville. Ystävällinen palvelu. Hiukan ahtaat tilat.

  • Kirjoitettu: 02. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Säännöllinen matkailija, pks:

Tarjonta suhteessa hintatasoon ja hyvä, mutkaton palvelu ansaitsevat kiitokset.

  • Kirjoitettu: 16. päivä toukokuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Aikakone sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.