Divarit.com

Antikvariaatti Makedonia

Antikvariaatti Makedonia toimii netissä ja Tampereella. Makedonia on avoinna arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin. Puhelinnumero on (03) 212 1447.

"Antikvariaatti Makedonia" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 7 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Prime:

Luultavasti Suomen kallein sarjakuvadivari jolla Suomen divareista parhaat nettisivut. Eli ns. Tampereen-hinnat (makedonia+ensipainos) varsinkin käytetyissä mutta palvelu hyvää ja uutuuksia löytyy. Extraa Moogin ehtymätön arkisto ja sen perusteelliset tiedot.

  • Kirjoitettu: 17. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Makedonia sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.