Divarit.com

Antikvariaatti Suma (Lappeenranta)

Antikvariaatti Suma sijaitsee Lappeenrannassa Valtakadulla. Suman puhelinnumero on 05 411 7761 ja sähköpostiosoite antikvariaatti.suma@kymp.net.

Valikoimassa on laajalti erilaisia tuotteita, kuten kirjoja, lehtiä, albumeja, DVD- ja Blu-ray-elokuvia ja konsolipelejä.

Liike on avoinna ma–pe kello 9–17 ja lauantaisin 9–13. Sunnuntaisin suljettu.

"Antikvariaatti Suma (Lappeenranta)" on saanut pisteet 7,7/10. Se on 7 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Risto:

Suma oli suma nimensä mukainen liike. Vinyylejä paljon, mutta hankala selata / katsoa niitä. Jotenka siinä mielessä pieni pettymys. Muutaman hankinnan tein.

  • Kirjoitettu: 28. päivä huhtikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Suma (Lappeenranta) sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.