Divarit.com

Blue Vinyl Records

Musiikkikauppa Blue Vinyl Records on avoinna ma–pe 10–19 ja lauantaisin 10–16. Sunnuntaisin suljettu. Blue Vinyl toimii Heikintorilla. Levydivarin puhelinnumero on 045 329 3522 ja sähköpostiosoite: winomika@luukku.com.

"Blue Vinyl Records" on saanut pisteet 7,2 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 5 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

sasu kaihlanen:

ostatteko myös

  • Kirjoitettu: 16. päivä tammikuuta 2020
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Blue Vinyl Records sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.