Divarit.com

Divari Kangas (nettidivari)

Divari Kangas on nykyään vain netissä toimiva divari. Puhelinnumero on 040 592 5450 ja sähköpostiosoite: divarikangas@divarikangas.fi.

Divarissa myydään kirjoja, lehtiä, karttoja, äänilevyjä, nuotteja, elokuvia ja postikortteja, valokuvia, elokuvajulisteita, opetustauluja sekä numismatiikkaa, filateliaa ja muuta tavaraa.

Divari Kangas on maan suurimpia, ehkä suurin, yksityinen nettiantikvariaatti. Valikoimassa on oli 134 000 nimikettä, mm. yli 60.000 äänilevyä, ja kohteet on kuvattu, aakkostettu ja kuntoluokiteltu. Yritys sijaitsee Keski-Suomessa, Lievestuoreella — myymälää ei enää ole, mutta noudot ja käynnit onnistuvat sovittaessa.

"Divari Kangas" on saanut pisteet 8,3/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Divarille annetut mielipiteet:

jussi sallinen:

Hei Pentti. Viime yhteyden otosta lienee aikaa kulunut,näin taas kesä kuivaa hikisen miehen ja ennen kuin huomaatkaan jo talvi kolkuttaa oven pieltä. Olisi sellaista asiaa ,että omistan 2pyhää kirjaa eli raamattua. Toisessa on teksti TURUSA PRÄNTÄTTY KUNING. ACAD. KIRJAN PRÄNTÄJÄLTÄ JOHAN CHRISTOPH FRENCKELILTÄ 1776, siis melkoisen vanha puu kantinen ( erittäin hyvä kuntoinen, etu kansi on irti) muutoin perfekt. Tiedän ,että kirja on arvokas ja eritt. harvinainen. Osaisitko antaa minkään laista arviota? Olisitko kiinnostunut. alasi merkeissä ehkä jonkinmoisesta diilistä,vai pidänkö hyllyssä?///// Toinen on saman moinen, eli PIBLIA KOKO RAAMATTU WARUSTETTU 230 llä GUSTAVE DÖRREN PIIRTÄMÄLLÄ KUVALLA HELSNGISSÄ 1886. Että tallaista asiaa,,jos asia kiinnostanee sinua minut saa kiinni puh. 0417085253. Liikkeesi on nyt ensimmäinen johon otan yhteyttä.koska luotan sinuun ja ammatti pätevyyteen alalla. Kesäisin terveisin Jussi

  • Kirjoitettu: 29. päivä heinäkuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Divari Kangas sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.