Divarit.com

Fantikva

Hämeenlinnassa sijaitseva Fantikva ostaa, myy ja vaihtaa kirjoja, elokuvia ja musiikkia. Liike on avoinna arkisin kello 10–17 ja lauantaisin 10–14. Puhelinnumero on 0400 877 137 ja sähköpostiosoite liike@fantikva.fi. Nettisivujen lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut.

"Fantikva" on saanut pisteet 8,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 3 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Neito Hämeestä:

Tosi viihtyisästi sisustettu ja somistettu. Kivoja ratkaisuja ja koko ajan näyttää vain muokkaantuvan lisää yhä parempaan suuntaan. Siisti, loogisesti järjestetty materiaali. Myyjällä halu palvella. Tykkää jutustella asiakkaiden kanssa mitä milloinkin heillä mielen päällä. Pääsiäisenä oli suklaatakin tarjolla. Ilmaismatkalaukku ulkona kirjoineen hauska houkutin harppoa sisälle asti kurkkaamaan.

  • Kirjoitettu: 04. päivä kesäkuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Fantikva sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.