Divarit.com

Green Grass Records

Helsingin Green Grass Records on levydivari. Levydivari myy ja ostaa hyväkuntoisia, käytettyjä vinyylilevyjä. Sen puhelinnumero on (09) 491 788. Divari on avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

"Green Grass Records" on saanut pisteet 6,6 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 8 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Krisse:

http://www.greengrassrecords.fi/

  • Kirjoitettu: 06. päivä heinäkuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Petri:

Kiitos myös tästä vinkistä, Krisse. :-) Nettisivujen osoite on juuri laitettu tietojen joukkoon.

  • Kirjoitettu: 06. päivä heinäkuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Green Grass Records sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.