Divarit.com

Hietsun kirjat ja kirput

Hietsun kirjat ja kirput on Toijalassa toimiva antikvariaatti–kirpputori. Tavaraa myynnissä myös nettisivuilla. Myymälän aukioloajat ovat: maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin j perjantaisin kello 10–18, torstaisin 10–17, sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 10–14. Puhelinnumero on 041 571 3089 ja sähköpostiosoite pakke@hietsunkirppis.inet.fi.

"Hietsun kirjat ja kirput" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 1 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Hietsun kirjat ja kirput sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.