Divarit.com

Hörviäine (nettidivari)

Turkulainen Hörviäine on antikvariaatti. Yrityksen puhelinnumero on 044 276 9323 ja sähköpostiosoite horviaine@gmail.com.

Antikvariaatti & antiikki. Valikoimassa on esimerkiksi keräilykirjoja, LP-levyjä, militariaa, astioita, design- ja keräilyesineitä, teräaseita, karttoja ym. mielenkiintoista!

"Hörviäine" on saanut pisteet 7,1 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 8 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

kimmo areva:

nettikauppa.

  • Kirjoitettu: 23. päivä lokakuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kimmo areva:

Toiminnassa.

  • Kirjoitettu: 06. päivä joulukuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Hörviäine sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.