Divarit.com

JV Records

Hifi-/levykauppa avattiin Varkaudessa huhtikuussa 2017. Valikoimassa on uusia ja käytettyjä äänilaitteita sekä stereolaitteita.

Sähköpostiosoite on jukka.vilhunen@hotmail.com.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Mika Hynnä:

Tervehdys Jukka, hienoa nähdä mihin kaikkeen insinööri taipuu :-) Itse mietin vastaavaa liikeideaa pari vuotta sitten kun oli taas kerran virastossa YT päällä. No, IT-hommia riittää ja retro-hifi hommat on edelleen vain harrastuksena. Nyt etsin vanhalle 60-70 luvun taitteessa tehdylle Telefunken Andante radio-vahvarille kaveriksi Dual, Lenco, Thorens tms. levaria. Vaihdossa tarjolla vaikka pari Rotel RT-850 AL viritintä ja yksi Dual 1015 josta puuttuu äänikelkka ja -rasia. Sulla oli joku uudempi Dual mutta ehkä vähän liian uusi Telefunkenin pariksi. Suhteeni Varkauteen on vähän kaksijakoinen, kahden insinööripoikani äiti on Könönpellosta. Asuu nykyään Fuengirolassa, Laitapa viestiä niin kehitellään kauppoja tai vaihtokauppoja tai jotain t. Mika

  • Kirjoitettu: 25. päivä huhtikuuta 2021
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua JV Records sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.