Divarit.com

Levydivari Hämäläinen

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 04.04.2017.)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: Divarilla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Korkeavuorenkatu 15, 48100 Kotka
  • Tiedot lisättiin: elokuussa 2011 (2869 päivää sitten)
  • Tietoja päivitettiin: huhtikuussa 2017 (813 päivää sitten)
  • Sivua katseltu: 6 465 kertaa
  • Kestolinkki: https://divarit.com/levydivari-hamalainen

Levydivari vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Kotkassa sijaitseva Levydivari Hämäläinen löytyy Korkeavuorenkadulta. Tämän levydivarin puhelin ja fax-numero on 05 214 850. Sähköpostiosoite on hamalainen@levydivari.inet.fi.-

-*Levydivari on avoinna ma–pe 10&ndasH;17 ja lauantaisin 11–13.30.* Suljettu sunnuntaisin. -

"Levydivari Hämäläinen" on saanut pisteet 8/10. Se on 4 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Levydivari Hämäläinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.