Divarit.com

Luther-Divari, Veteli

Luther-Divari & Kristillinen kirjakauppa Vetelissä sijaitsee Koulutiellä. Divari on avoinna arkisin 10–17 ja lauantaisin 10–14, mutta ennen paikalla käymistä suositellaan soitettavaksi numeroon 0440 772 233. Sähköpostiosoite on on hannu.halonen@concordia.fi. Luther-Divarin toinen toimipiste sijaitsee Helsingissä.

"Luther-Divari, Veteli" on saanut pisteet 6/10. Se on 1 arvostelun tulos.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Luther-Divari, Veteli sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Riihimäen Antikva (riihimäki), Porin Videodivari (pori), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Rauman Antiikkikellari (rauma), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.