Divarit.com

Reino Tiwari

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 25.11.2014.)

Tiwari vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Myymälässä on tuhansia kirjoja. Sähköpostiosoite on tiwari@reino.fi.

"Reino Tiwari" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 10 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Tuomas Salminen:

Liikkeen ikkunassa huomasin pari mielenkiintoista kirjaa, mutta kun tänään tiistaina 3.12.2013 klo 16.30 yritin tulla käymään, liike olikin suljettu, vaikka ovessa olevan ilmoituksen mukaan liike pidetään auki tiistaisin klo 12-17.

  • Kirjoitettu: 03. päivä joulukuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Reino Tiwari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.