Divarit.com

Antikvariaatti Salpakirja

Antikvariaatti Salpakirja on yleisantikvariaatti, josta löydät laadukkaat uudet ja käytetyt kirjat, lehdet ja sarjakuvat. Uudet tuotteet myydään Onnelan Tarjouskirjakaupan nimissä samoissa tiloissa. Liikkeen puhelinnumero on 050 339 5724 ja sähköpostiosoite salpakirja@gmail.com. Liike on avoinna ma–pe kello 10–16. Suljettu viikonloppuisin. Salpakirjalla on nykyään myös omat Facebook-sivut.

"Antikvariaatti Salpakirja" on saanut pisteet 8,8 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 6 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Salpakirja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.