Divarit.com

Sysmän Kirjakylä

Sysmän Kirjakylä toimii Espoossa. Puhelinnumero on 0400 649 200. Kirjakaupan sähköpostiosoite on sysman.kirjakauppa@phnet.fi. Kauppa on avoinna arkisin klo 9–17 ja lauantaisin klo 9–14. Sunnuntaisin suljettu. Juhannuksesta elokuun puoliväliin ja joulukuussa poikkeukselliset aukioloajat: arkisin klo 9–18 ja lauantaisin klo 9–15.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Sysmän Kirjakylä sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.