Divarit.com

Wanha Makasiini & Army Shop

Vaasalainen osto- ja myyntiliike on avoinan ma–pe 10–17 ja lauantaisin 10–14. Joinain sunnuntaina avoinna 12–17. Puhelinnumerot ovat 06 320 0821 ja 050 590 1853. Sähköpostiosoite on: antti.hannus@wanhamakasiini.fi. Sisäänkäynti tapahtuu Varastokadun puolelta.

"Wanha Makasiini & Army Shop" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 1 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Wanha Makasiini & Army Shop sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.