Divarit.com

Antikvariaatti Ensipainos Oy

Antikvariaatti Ensipainos Oy on Tampereella ja netissä toimiva yritys, jonka nettikaupassa on yli 13 000 tuotetta. Antikvariaatin puhelinnumero on 03 214 7995 ja sähköpostiosoite ensipainos@kolumbus.fi.

Ensipainos on avoinna arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–15. Suljettu sunnuntaisin.

Postiosoite on PL 91, 33211 Tampere.

"Antikvariaatti Ensipainos Oy" on saanut pisteet 3,5 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 30 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

P. Helminen:

Huh, huh, eipähän vuodet ole kohdelleet tätä liikettä hyvin. Kävin joku pari viikkoa sitten asioimassa liikkeessä ja sisällä vallitsee täysi kaaos. Hinnoittelematonta tavaraa on pitkin pöytiä, laatikoita ja lattioilla. Kaikesta tuotteista ei edes tiedä onko myynnissä vai vaan varastoituna muuten vaan. Omistajaa ei näytä enään yhtään kiinnostavan firman siisteys vai onko yleensäkään kiinnostanut koskaan. Kirjat ja sarjakuvat hinnoiteltu aivan järjettömin ylihinnoin. Missä on se asiantuntemus näin internet aikakaudella. Eiköhän olisi jo aika lopettaa tämä liike.

Terv. Entinen asiakas

  • Kirjoitettu: 09. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Vesa:

Legendaatinen paikka ja varmasti Tampereen vanhimpia antikvariaatteja. Totta on, että monet hyllylaatikot eivät enää sisällä niitä lehtiä joka laatikon tarrassa lukee, mutta toisaalta se määrä sarjiksia jota Suomessa julkastiin vuosina 70-90 on laskenut roimasti nykyaikana. Tästä syystä klassikot ovat laitettu muoveihin ja pöydälle. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka kun jaksaa vähän penkoa ja viettää aikaansa.

  • Kirjoitettu: 09. päivä lokakuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Jorma:

Melko epäsiisti paikka ja tosiaan täällä oli ihme rojua ja vanhoja vaatteita? ympäri kauppaa. Miksi käytetyissä lehdissä tarvii olla “tarjous” hintalappu? Divareihin toki kuuluu tietty sekavuus mutta paska on paskaa vrt. esim. Lukulaari joka on kivenheiton päässä ja paljon laadukkaampi paikka.
Liike on kyllä melko väsynyt näin vuonna 2018. Kyllähän tästä huokuu se lopettamisen fiilis tai että ei oikeen enään jaksaisi/kiinnostaisi. Hinnat todella kovat ja samat kirjat/sarjakuvat pölyttyvät (osa toki muoveissa) hyllyissä/laatikoissa vuodesta toiseen. Hyllylaatikoissa on lähinnä lukulehtiä ja laatikoissa pöydällä keräilylehtiä sikahinnoilla. Liikkeen ikkunalla on auringon kellastamia opuksia ihme kasoissa. Omistajaa en ole nähnyt tiskin takana enään vuosiin, liekö jossain kiinan rihkamakaupassaan!?! Kerran vuodessa, jos viitsii täällä vierailla niin sekin riittää tai on jopa liikaa. Kaupan verkkosivuja ei ole ilmeisesti päivitetty muutamaan vuoteen. Legendaarinen paikka?? oli joskus….

  • Kirjoitettu: 05. päivä tammikuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Antikvariaatti Ensipainos Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.