Divarit.com

Hervannan Antikva

Tämä divari on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Divarin esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 02.01.2015.)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: Divarilla ei ole nettisivuja.
  • Osoite: Insinöörinkatu 23, 33720 Tampere
  • Tiedot lisättiin: elokuussa 2011 (2921 päivää sitten)
  • Tietoja päivitettiin: tammikuussa 2015 (1690 päivää sitten)
  • Sivua katseltu: 4 799 kertaa
  • Kestolinkki: https://divarit.com/hervannan-antikva

Hervannan Antikva on lopettanut toimintansa.

Tampereen Hervannasta löytyvä Hervannan Antikva sijaitsee Hervannan Liikekeskuksen tiloissa. Puhelinnumero on (03) 317 4430 ja sähköpostiosoite: hervannan.antikva@co.inet.fi. Avoinna ma–pe 10–18 ja lauantaisin 10–14. Sunnuntaisin suljettu.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Hervannan Antikva sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

SS Libricon Oy (helsinki), Lukulaari (tampere), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Rauman Antiikkikellari (rauma), Kulkukatin Poika (helsinki), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.