Divarit.com

Kallion Retro

Kallion Retro & Vintage Audio on Helsingin Neljännellä linjalla sijaitseva divari. Kallion Retron puhelinnumero on 044 210 3290 ja sähköpostiosoite: kallionretro@wippies.fi. Avoinna ti–pe kello 11–18 ja lauantaisin 12–15. Sunnuntaisin ja maanantaisin suljettu. Aukioloajat tarkistettu 10.6.2016.

"Kallion Retro" on saanut pisteet 7,7 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 22 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Divarille annetut mielipiteet:

Dogge22:

Kallion retro vaikutti mielenkiintoselta mestalta. Kävin siellä kyselemässä vahvistinta tolle vinyylilevysoittimelle ja kaveri kerto heti muutaman vaihtoehdon. Hyvä et hintahaarukkaki oli varsin laaja ni löytyy jokaselle sopivaa. Levyjä, soittimia, vahvistimia, kaiuttimia ja muijan mukaa pari vanhaa kameraaki bongatty hyllyilyä. Oli siellä jotain krääsääki vähä mut en kerenny enempää kattelemaa. Tuolta käyn vahvistimen hakemassa koha palkka tulee!

  • Kirjoitettu: 27. päivä maaliskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Pate:

Ystävällinen palvelu, hinnat kohdallaan ja valikoimaa riittää. Suosittelen!

  • Kirjoitettu: 15. päivä lokakuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Kallion Retro sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.