Divarit.com

Tampereen osto ja myynti Oy

Tampereen osto, myynti ja antiikki sijaitsee nykyisin Hyllilänkadulla, lähellä Kaukajärven soutustadionia. Tampereen osto ja myynti Oy on paikkakunnan pitkäaikaisin käytetyn tavaran tavaratalo.

Puhelinnumero on 0400 99 66 04.

Avoinna ma–pe kello 14–18 ja lauantaisin 11–15. Sunnuntaisin suljettu.

"Tampereen osto ja myynti Oy" on saanut pisteet 5,4 yhteensä 10 pisteestä. Se on arvosteltu 7 kertaa.

Divarihakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Kommentoitaessa julkaisua Tampereen osto ja myynti Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Suosituimpia divareita

Lukulaari (tampere), SS Libricon Oy (helsinki), Oulun keskustan Antikvariaatti Oy (oulu), Porin Videodivari (pori), Riihimäen Antikva (riihimäki), Antikvaarinen Kirjakauppa Ari Santala (joensuu), Antikvariaatti Novgorod (kouvola), Kulkukatin Poika (helsinki), Rauman Antiikkikellari (rauma), Pepe's Special Ky (vantaa)


Lyhyesti:
Divarit.com pyrkii listaamaan kaikki Suomessa toimivat divarit. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta, mutta pyrkii pitämään divarien tiedot ajan tasalla.